Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Köszöntöm Önt a Nagykanizsa és Térsége Önkormányzati Társulás honlapján!

Az önkormányzati társulásunk Zala Vármegye délnyugati részén, 27 település önkéntesen létrejött együttműködésén alapul.

Jogelőd szervezetünk a Nagykanizsa és a Környező Települések Területfejlesztési Társulása 1996. májusában alakult meg azzal a céllal, hogy az önkormányzatok vezetői a térség globális fejlesztési irányait, időben-térben meghatározott fejlesztési prioritásokat követve tudják meghozni döntéseiket, és tervezni tudják a térség realizálható önkormányzati- és magánberuházásait.

Örülök, hogy kistérségünk iránt érdeklődve ellátogatott weblapunkra. Bízom abban, hogy bemutatkozásunk hasznos tudnivalókat nyújt munkájához, tanulásához, szabadidejének tartalmas eltöltéséhez. Az érdeklődők számára információkat szeretnénk nyújtani a Nagykanizsai kistérség 27 településéről és az azokat összefogó Társulás szervezeti munkájáról, valamint intézményének, gazdasági társaságának működéséről, fejlesztési pályázatainkról.

Modern világunkban ez a honlap kettős célt szolgál: egyrészt tájékoztat, bemutatja a kistérségünk látnivalóit, nevezetességeit az érdeklődők számára, másrészt hasznos információkat nyújthat, és erősíti a kistérségben tevékenykedők együttműködését, új kommunikációs csatornát nyit a térség lakossága felé.

Remélem, sikerül felkelteni érdeklődését és honlapunk útikalauzként szolgál térségünkbe való látogatásához, kirándulásához.

Tagtelepüléseinken az ide látogató vendégek rendezett, gondozott, virágos közterületeket, parkokat találnak. Történelmi emlékhelyeink, műemlékeink, természeti kincseink környezete jelzi, hogy számunkra fontos az örökségünk védelme, értékeink óvása.

Kérem fogadja el invitálásomat és tekintse meg nevezetességeinket, vegyen részt rendezvényeinken, és ismerkedjen meg történelmi értékeinkkel, az itt élő vendégszerető emberekkel.

Ajánlva magunkat kellemes tájékozódást, jó időtöltést kívánok!

Szívélyes üdvözlettel:

Vlasicsné Fischl Timea

Társulás elnöke